Ny hjemmeside forbinder nyjægere og jagtmentorer…

Play Video

Find eller bliv mentor for en nyjæger…

Vi Fik Besøg Af Jæger Bjarke Schmidt, Stifter Af Nyjæger Mentor, En Ny Hjemmeside Som Hjælper Nyjægere Med At Finde En Jagtmentor. Se Og Læs Mere Om Det Spændende Initiativ…

Nyjæger Mentor handler om at give de nye jægere, uden adgang til egen jagt, bedre mulighed for at komme på jagt, lære og opleve jagten. Det gør vi ved, at skabe direkte forbindelse mellem en nyjæger og en erfaren jæger fra samme geografiske område. Folk tilmelder sig på vores hjemmeside, der indeholder informationer og tilmeldingsblanketter for henholdsvis nyjægere og erfarne jægere.

Nyjæger Mentor fungerer ved, at vi ringer ud til folk, taler med dem og videregiver kontaktoplysninger på nyjægere eller mentorer. Det er et super manuelt arbejde at sammensætte forbindelserne, men når vi har sagt, at folk får en mentor eller en nyjæger-jagtkammerat, så skal der gøres alt for at holde det. Når det så er sagt, er det jo ekstremt hyggeligt at tale med alle jægere og folk er jo også super glade. Dog er det også en erkendelse, at der skal en bedre løsning til end at ringe ud til alle. Derfor ser vi på mulighederne og er meget åbne for foreslag.

Vi gør alt, hvad vi kan for at finde erfarne jægere til alle nyjægere. Dog er der lige nu lidt flere nyjægere end erfarne jægere.

Derfor opfordrer vi også erfarne jægere til tage imod numrene på flere nyjægere end én, så de også har et par muligheder, hvis første nyjæger ikke har mulighed for at deltage. Det giver heldigvis god mening for mange erfarne jægere

Vi oplever at de erfarne jægere er super glade for at tage nyjægere med og videregive jagtoplevelserne. Flere siger ”Jeg kan jo selv huske de fantastiske oplevelser, så hvorfor ikke give dem videre” eller ”I dag har jeg jo selv skudt så meget, så nu vil jeg hellere se glæden hos en nyjæger”.

Nyjæger Mentor startede på baggrund af, det store behov hos nyjægere for at komme mere på jagt. Specielt i byer eller hvis man ikke har familie med jagt, går der ofte langt imellem jagtmulighederne. Det ender for mange med et ubenyttet jagttegn og rigtigt mange udgifter.

Personligt kender jeg selv mange nyjægere, der ikke har været lige så heldige som mig, der har været med på jagt siden jeg kunne gå. Jeg er født og opvokset på et landbrug og har altid haft mange jagtmuligheder. Jeg har været så heldig at have jaget med min far, farfar og brødre. Af den grund har jeg en stor fornøjelse ud af at give jagtoplevelserne videre til en ny jæger.

Vi får også rigtigt god feedback fra nyjægere og erfarne jægere, der mener vi også er med til at skabe bedre jægere ved blot at facilitere kontakten til nyjægerens nye læremester.

Vi vil rigtigt gerne opfordre erfarne jægere, i alle aldre og landsdele til at melde sig. Alt er gratis, så man har intet at tabe.

K & B

Bjarke Schmidt

Følg Nyjæger Mentor på FB…

Tilmeld dig Nyjæger Mentor her…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bliv en del af vores Nyjæger Team

Vær den første til at høre om vores jagter, events, videoer, konkurrencer og tilbud til nyjægere!