Klapjagt 2022

Sunday, December 11, 2022

08:45 - 16:00

Lungholm Gods

Klapjagt 2022

Sunday, December 11, 2022

08:45 - 16:00

Lungholm Gods

Tag med på en traditionsrig klapjagt på Lungholm Gods på Lolland
Vi afholder for første gang, Årets Klapjagt på fantastiske Lungholm Gods, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne team. Denne jagtdag byder på traditionel klapjagt, hvor vi bliver delt i to hold og skiftevis driver og står for, sammen med andre jægere og hundefører. Der er en stærk harejagt og mulighed for fasaner, ænder, snepper, duer m.m. Vi skyder hvad jagtloven tillader, dog ikke råvildt.
Vi glæder os til at se dig…
Program for fællesjagten

Kl. 8:45 Mødes vi til morgenkaffe og parole på jagten. Herefter jagt på markerne og remisserne på alt jagtbart pånær råvildt, og der må anvendes stålhagl. Vi GÅR på jagt hele dagen, og bevæger os rundt i terrænet fra området til område.

Kl. 15.00 afsluttes jagten med vildtparade. Vildt fra paraden fordeles ligeligt mellem alle nyjægerne.

Kl. 15:15 frokost med drikkevarer. Efter frokost er dagen slut cirka kl. 16.00

Stemning

Det er meget væsentligt, at der er en god stemning. Alle er nye jægere, så vi hjælper hinanden, alt det vi kan, og vi samler løbende op på oplevelserne. Tempoet på jagten er lavt, så vi kan nå at få historierne og oplevelserne med. Sikkerheden er i højsæde, og man kan blive bedt om at lægge geværet hvis ikke sikkerheden overholdes, og i grelle situationer, sendt hjem. Vi skal gerne alle både ud og hjem i god behold. Vi glæder os meget til at gå på jagt med jer.

Økonomi

Prisen kr. 2.000 kr,- for jagten. Betalingen dækker jagtdeltagelse, andel af nedlagt vildt, morgenmad, frokost og drikkevarer. Ved betaling er tilmeldingen bindende. Ved afbud frem til en måned før jagt dagen bliver 500 kr returneret, derefter refunderes pengene ikke.

Tilmelding

Skriv til info@nyjager.dk med navn og telefon nr. – først til mølle – pladsen er din når betalingen er registreret. 15 pladser i alt.

Mødested

Lungholm inddæmning (Lolland Gods) – nærmere adresse tilgår når datoen nærmer sig.

Klapjagt 2022

Sunday, December 11, 2022

08:45 - 16:00

Lungholm Gods

Bliv en del af vores Nyjæger Team

Vær den første til at høre om vores jagter, events, videoer, konkurrencer og tilbud til nyjægere!