ÅRETS NYJÆGERJAGTER

Årets Andejagt 2022

Vi afholder for 6 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne til en helt specielt pris…

View Event →

Årets Andejagt 2021

Vi afholder for 5 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

View Event →

Årets Andejagt 2020

Vi afholder for 4 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

View Event →

Årets Andejagt 2019

Vi afholder for 3 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team.

Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne, hvor vi forkæler dig med skydeinstruktører og god mad til en helt specielt pris…

Vi glæder os til at se dig…

View Event →

Årets Bukkejagt 2019

  • Sat, May 11, 2019,07:00 - Tue, May 14, 2019, 20:00
  • Święcińska, opolskie, 46-034, Poland (map)
  • Google Calendar ICS

Har du lyst til at opleve det fantastiske jagtland Polen og vil du være med til at inspirere andre nyjægere, møde nye jagtkammerater, få viden om hvordan man går på bukkejagt, og opleve bukkejagt i Polen så er det nu du skal gribe chancen. Årets bukkejagt bliver en stor oplevelse for alle 6 deltagere!

View Event →

Årets Andejagt 2018

Vi afholder igen i år, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team.Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne, hvor vi opgraderer dig med skydeinstruktører, patroner og god mad til en helt specielt pris…

View Event →

Årets Fasanjagt 2018

Vi skal igen i år have en fantastisk jagtdag på Valnæs Gods, med skytte Flemming Jensen og hans stab – Forventet afskydning omkring 120 fasaner. Det bliver en helt speciel jagtoplevelse på drevne fasaner, på det skønne Valnæs Gods på Lolland. Udover selve jagten forkæler vi dig med morgenmad, frokost, skydeinstruktører og patroner på dagen.

View Event →

Årets Bukkejagt 2018

Har du lyst til at opleve det fantastiske jagtland Polen og vil du være med til at inspirere andre nyjægere, møde nye jagtkammerater, få viden om hvordan man går på bukkejagt, og prøve bukkejagt i Polen så er det nu du skal gribe chancen. Årets bukkejagt bliver en stor oplevelse for alle 6 deltagere!

View Event →

Klapjagt 2022

Vi afholder for første gang, Årets Klapjagt på fantastiske Lungholm Gods, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne team. Denne jagtdag byder på traditionel klapjagt, hvor vi bliver delt i to hold og skiftevis driver og står for, sammen med andre jægere og hundefører. Der er en stærk harejagt og mulighed for fasaner, ænder, snepper, duer m.m. Vi skyder hvad jagtloven tillader, dog ikke råvildt.

View Event →

Årets Andejagt 2022

  • Sunday, November 6, 2022
  • 08:45 - 15:00
  • Vegeholm Slot VegeholmsvägenÄngelholm, Skåne län, 262 92Sweden (map) (map)
  • Google Calendar ICS

NYHED…! Vi afholder en ekstra andejagt i Sverige.

Nåede du ikke at få billetter til den første jagt i august, så har du chancen nu at tag med til Sverige den 6. november. Vi afholder for 6 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne til en helt specielt pris…

View Event →

Årets Bukkejagt 2020

  • Fri, May 8, 2020, 07:00 - Tue, May 12, 2020, 20:00
  • Święcińska, Dąbrówka Dolna, opolskie, 46-034, Poland (map)
  • Google Calendar ICS

O.B.S. Årets Bukkejagt 2020 er aflyst p.g.a. coronavirus…
Mange bukke, godt hotel, gratis transport, Nyjæger Team og hygge hele vejen.Har du lyst til at opleve det fantastiske jagtland Polen og vil du være med til at inspirere andre nyjægere, møde nye jagtkammerater, få viden om hvordan man går på bukkejagt, og opleve bukkejagt i Polen så er det nu du skal gribe chancen. Årets bukkejagt bliver en stor oplevelse for alle 6 deltagere!

View Event →

Årets Fasanjagt 2019

KUN FÅ PLADSER TILBAGE…!

Vi skal igen i år have en fantastisk jagtdag på Valnæs Gods, med skytte Flemming Jensen og hans stab – Forventet afskydning i år omkring 150 fasaner.

Det bliver en helt speciel jagtoplevelse på drevne fasaner, på det skønne Valnæs Gods på Lolland. Udover selve jagten forkæler vi dig med morgenmad, frokost og skydeinstruktører på dagen.

Vi glæder os til at se dig. HUSK pladserne bliver solgt efter først til mølle princippet…..Vent ikke. Tilmeld dig nu…!

View Event →

Markjagt 2022

Tag med på en hyggelig markjagt med Morten Knudsen fra På jagt med Morten

Der afvikles på denne 250 ha. jagt, kun få markjagter pr sæson. Der er en stærk harejagt og mulighed for fasaner, ænder, snepper, duer m.m. Paraden er vanskelig at vurdere, men da jagttrykket er meget lavt, er vurderingen positiv. Vi skyder hvad jagtloven tillader, dog ikke råvildt. På sidste års jagt på samme tid blev der skudt 5 harer, 20 fasaner, 10 ænder.

View Event →

Årets Andejagt 2017

Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i fantastiske Sverige. Dagen vil blive ledet af den erfarne skytte Flemming Jensen og hans svenske stab.

Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne…

View Event →