Markjagt 2022

Saturday, November 5, 2022

09:00 - 15:00

Vordingborg

Markjagt 2022

Saturday, November 5, 2022

09:00 - 15:00

Vordingborg

Tag med på en hyggelig markjagt med Morten Knudsen fra På jagt med Morten
Der afvikles på denne 250 ha. jagt, kun få markjagter pr sæson. Der er en stærk harejagt og mulighed for fasaner, ænder, snepper, duer m.m. Paraden er vanskelig at vurdere, men da jagttrykket er meget lavt, er vurderingen positiv. Vi skyder hvad jagtloven tillader, dog ikke råvildt. På sidste års jagt på samme tid blev der skudt 5 harer, 20 fasaner, 10 ænder.
Program for fællesjagten

Kl. 9.00 Mødes vi til parole på jagten. Herefter jagt på markerne og remisserne på alt jagtbart pånær råvildt, og der må anvendes stålhagl. Vi driver 6-8 såter og ca.

Kl. 14.00 afsluttes jagten med vildtparade. Vi GÅR på jagt hele dagen, og bevæger os rundt i terrænet fra området til område. Vildtet ordnes i samarbejde mellem nyjægere og de erfarne jægere. Vildt fra paraden fordeles ligeligt mellem alle nyjægerne.

Kl. 14:15 frokost med drikkevarer. Efter frokost er dagen slut.

Stemning

Det er meget væsentligt, at der er en god stemning. Alle er nye jægere, så vi hjælper hinanden, alt det vi kan, og vi samler løbende op på oplevelserne. Tempoet på jagten er lavt, så vi kan nå at få historierne og oplevelserne med. Sikkerheden er i højsæde, og man kan blive bedt om at lægge geværet hvis ikke sikkerheden overholdes, og i grelle situationer, sendt hjem. Vi skal gerne alle både ud og hjem i god behold. Vi glæder os meget til at gå på jagt med jer.

Økonomi
Prisen kr. 2.000 kr,- for jagten. Betalingen dækker jagtdeltagelse, andel af nedlagt vildt, morgenmad, frokost og drikkevarer. Ved betaling er tilmeldingen bindende. Ved afbud frem til en måned før jagt dagen bliver 500 kr returneret, derefter refunderes pengene ikke.
Tilmelding

Skriv til morknud@gmail.com eller tlf. 50440075 – først til mølle – pladsen er din når Mobilepay betalingen er registreret. 12 pladser i alt.

Mødested

Tæt ved Vordingborg – 1 time fra København H – adresse tilgår ved tilmelding/betaling

Markjagt 2022

Saturday, November 5, 2022

09:00 - 15:00

Vordingborg

Bliv en del af vores Nyjæger Team

Vær den første til at høre om vores jagter, events, videoer, konkurrencer og tilbud til nyjægere!