VILDTKØKKENET
Vildtopskrifter og tips til madlavning
Lynstegt rådyrfilet med ærtepuré og vildt rødvinsauce
Lynstegt rådyrfilet er en skøn spise, som her er sat sammen med ærtepuré, en julesalat og en vildtsauce lavet ...
Rådyr carpaccio
Her er lidt inspiration til en fin forret som kan imponere familie og venner. Denne carpaccio er lavet med ...
Vildt hotdogs med hjemmelavet porter bløde løg, syrlig rødkål og agurkerelish
Her lidt inspiration til din hotdog aften. Hjemmelavet tilbehør komplementerer denne klassisk måltid og tager din hotdog til et ...
Krondyr frankfurter
Prøv din hånd med at lave grov frankfurter med vildt. Vildt er generelt meget magert, Derfor skal der noget ...
Pizza med marineret hareryg
Hermed en opskrift på en klassisk pizza med et twist af vildt, der med garanti giver sprøde pizzabunde og ...
Vildsvinefrikadeller
En opskrift på en gammel klassiker med et twist. Frikadeller lavet på vildsvin er utrolig smagfulde og kan serveres ...
Fasan tarteletter
Fasan er en utrolig undervurderet spise. Mange folk synes fasaner bliver tørre og kedelige. Men prøv disse smagfulde fasan-tarteletter ...
Vietnamesisk rissalat med marineret sommerbuk
Her er en ny måde at bruge råbuk på, med inspiration fra det asiatiske køkken. Denne salat er spicy, ...
Barbacoa tacos med braiseret rådyr
Her er en eksotisk måde at bruge rådyr småkød på med inspiration fra det mexicanske køkken. Denne traditionelle mexicanske ...
Dådyr Osso Buco
Vildt på nye måder! Mørt og smagfuld osso buco på dådyrskanke
Her er en ny måde at bruge dådyr - ...
Sommerbuk sicilianske kødboller i tomatsauce
Sådan laver du verdens bedste kødboller med rådyr …
Her er en nem måde at bruge vildt i dit ...
Duen er skudt “Og hvad så?”
Gør duen klar til madlavning - nemt og enkelt
Har du nogensinde prøvet at plukke en hønsefugl? ...
Det Grundlæggende Jagtkøkken – 3. Smagsnuancer
Hvad er den perfekte smag? Med dette spørgsmål vil der nok komme lige så mange svar som mennesker. For kan ...
DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN – 2. Grund metoderne
I dag er Emil trukket udenfor for at vise hvor enkelt mad kan laves, det eneste du behøver er god ...
DET GRUNDLÆGGENDE JAGTKØKKEN – 1. Vigtigste udstyr…
Vi er gået i samarbejde med Emil Nielsen om "Det Grundlæggende Jagtkøkken". Det vil blive lavet som en serie, og ...
Vildt videoopskrifter
Fasansuppe
Lav den lækreste fasansuppe over bål…!
Emil har fundet en opskrift i sin farmors gamle kogebog og twistet den velkendte ...
RISOTTO MED SVAMPE OG SKOVDUE
Risotto kan laves alle dage, lige fra hverdage til festlige lejligheder. Den er også god at tage med ...
Salat med røget and
En af de retter Emil Kryger altid har været glad for at lave, er andesalat. Den leger nemlig med alle ...
Langtidsstegt Råvildt
Råvildt er på mange måder kendetegnende for dansk riffeljagt. Men hvordan får man succes med kødet? Efter flere års forsøg, ...
RÅVILDT PARISERBØF
I vores første videoopskrift, viser Emil Kryger hvordan du laver den perfekte pariserbøf med råvildt. Denne klassisk danske ret er ...