Carpaccio af rådyrfilet
Til 4 personer
300g rådyrfilet, sæt på frost 1-2 timer for nemmere skæring
1 æble (helst en syrlig sød)
2 spsk friskrevet peberrod
En lille håndfuld frisk kørvel
4 spsk god olivenolie tilsat lidt fintsnittet løg
2 spsk kapers
50 g revet Vesterhavsost
1. Skær rådyrfileten i meget tynde skiver og anret dem på 4 tallerkner.
2. Skær æblet i tynde skiver eller små tern og del dem over kødet.
3. Drys med kapers, peberrod og kørvel.
4. Sprinkel løgolien over.
5. Drys med revet Vesterhavsost.
6. Server straks.
Velbekommen
Emil er udlært kok og har mange erfaringer fra det skandinaviske køkken. Han er en ivrig jæger, og for Emil er naturens råvarer det bedste at lave mad på. Naturens råvarer har samlet alle de vitaminer og mineraler der skal til, for at skabe en sund og nærende kost uden brug at kemiske sprøjtemidler og menneskeskabt dyrefoder. Når man som jæger påtager sig det ansvar at dræbe et dyr, om det er en due eller en kronhjort, skylder man dyret respekt, lige fra man trykker på aftrækkeren til man tager den sidste dråbe sauce op fra tallerken.