Årets Andejagt 2022

Vi afholder for 6 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne til en helt specielt pris…

Årets Andejagt 2019

Vi afholder for 3 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team.

Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne, hvor vi forkæler dig med skydeinstruktører og god mad til en helt specielt pris…

Vi glæder os til at se dig…

Årets Andejagt 2020

Vi afholder for 4 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

Årets Andejagt 2021

Vi afholder for 5 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige.

Årets Fasanjagt 2019

KUN FÅ PLADSER TILBAGE…!

Vi skal igen i år have en fantastisk jagtdag på Valnæs Gods, med skytte Flemming Jensen og hans stab – Forventet afskydning i år omkring 150 fasaner.

Det bliver en helt speciel jagtoplevelse på drevne fasaner, på det skønne Valnæs Gods på Lolland. Udover selve jagten forkæler vi dig med morgenmad, frokost og skydeinstruktører på dagen.

Vi glæder os til at se dig. HUSK pladserne bliver solgt efter først til mølle princippet…..Vent ikke. Tilmeld dig nu…!

Årets Andejagt 2022

NYHED…! Vi afholder en ekstra andejagt i Sverige.

Nåede du ikke at få billetter til den første jagt i august, så har du chancen nu at tag med til Sverige den 6. november. Vi afholder for 6 år i træk, Årets Andejagt på fantastiske Vegeholm Slot, under ledelse af skytte Flemming Jensen og hans erfarne svenske team. Kom med på en helt unik andejagt og oplev en anderledes natur og jagtkultur i dejlige Sverige. Det bliver en spændende jagtdag med mange fugle på vingerne til en helt specielt pris…