Ny Game Fair i Danmark…

Play Video

Gør dig klar til en outdoormesse ud over det sædvanlige!

I det sydfynske landskab på Brahetrolleborg lever de af og med naturen. De bestræber sig på at være gode til det de laver, og det gælder selvsagt også for Brahetrolleborg Game Fair, Danmarks nyeste outdoormesse, som du kan blive en del af.

“Til dagligt er der ikke offentlig adgang til Brahetrolleborg, men de fredede bygninger, som regnes for et af Danmarks mest betydningsfulde herregårdsanlæg, store plæner, dammene og det omkringliggende jagtterræn, udgør tilsammen en smuk og autentisk ramme for årets store og enestående jagt-, fiskeri- og outdoormesse.

Brahetrolleborgs geografiske placering midt i Danmark i det smukke sydfynske landskab gør, at Brahetrolleborg Game Fair bliver hele Danmarks jagt-, fiskeri- og outdoormesse og de forventer ca. 130 udstillere og ca. 18.000 besøgende.

Brahetrolleborg Game Fair er ikke et tivoli, hvor man risikerer at få softice på tøjet. Til gengæld kan man få krudtslam på fingrene, når man prøver de nyeste skydevåben eller mudder på støvlerne, når man kører på Ranger gennem terrænet. Altsammen en helt naturlig del af livets gang på Brahetrolleborg, som vi glæder os rigtig meget til at dele med jer alle sammen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bliv en del af vores Nyjæger Team

Vær den første til at høre om vores jagter, events, videoer, konkurrencer og tilbud til nyjægere!