Passion for jagt og passion for god mad...
Mød Niels Søndergaard, og hør ham fortælle om hvordan vildtet er blevet en del af familiens samvær. Hør hvordan de håndterer deres passion for god mad i hverdagen. Bliv inspireret og få ideer til en hverdag med vildt. Se opskriften herunder på en af Niels’s yndlingsopskrifter som tilfredsstiller hele familien.
Abonner på: Itunes, Soundcloud
Emner diskuteret: madlavning med vildtkød, vildtopskrifter, familieliv, livsbalance, selvforsyning, køkkenhave, tilberedningsmetoder, slagtning of vildtkød.
Jægerens spaghetti bolognese
500 gram hakket dyrekød fra rå-, då-, sika- eller kronvildt og gerne finhakket
½ dl olivenolie
140 gram koncentreret tomatpure
2 finhakkede løg
1 dl rødvin
1 hel chili
800 gram flådede tomater
2-3 fed skiveskåret hvidløg
½ dl tørret oregano
½ dl finhakket frisk timian
¼ dl friske rosmarin blade
2-3 stænger finhakket bladselleri
1 finhakket gulerod
Salt og peber
Et spidskålhoved
10-12 grønne asparges
½ dl olivenolie
½ fed finhakket hvidløg
Spidskålet adskilles i bladene og blancheres. De grønne asparges og de blancherede spidskålblade blandes med olivenolie og hvidløg og svitses i ½ – 1 minut på en varm pande, og er straks klar til servering.